Veelgestelde vragen

We geven u een overzicht van een aantal vragen die heel veel gesteld worden met de antwoorden erop. Wellicht vindt u hier uw antwoorden. Moest u nog andere vragen hebben, kan u het onderstaande formulier invullen of ons contacteren op 056 60 19 05 of op info@drankcenter.com.

 1. Kan ik bij het afhalen nog andere artikelen vragen?
  Omdat dit voor een verstoring van de snelle afhaaldienst zou zorgen, vragen wij u om bijkomende artikelen aan te kopen en af te rekenen in de winkel.

 2. Is de afhaling bij online bestelling gratis?
  Uw afhaling bij Drankcenter Schotte is gratis vanaf een bestelling van 75 EUR (incl. BTW). Bij kleinere bestellingen betaalt u steeds 5 EUR (incl. BTW).

 3. Wat is het voordeel van online bestellen bij Drankcenter Schotte?
  Het grootste voordeel is tijdsbesparing. Wij verzamelen de artikelen voor u in 1 bestelling en u hoeft niet meer te wachten aan de kassa in de winkel. U selecteert dus rustig met uw computer, tablet of telefoon wat u wil komen afhalen. U selecteert uw favoriete afhaalmoment (tot 1 week vooruit) dat u het best uitkomt en komt dan uw bestelling ophalen aan het afhaalpunt (grote poort). Uw bestelling staat daar klaar voor afhaling. Vanaf 75 EUR (incl. BTW) is de afhaling gratis.

 4. Hoe kan ik betalen als ik online heb besteld?
  Bij Drankcenter Schotte betaal je bij afhaling op een van de volgende manieren: cash, visa, bancontact. U kan ook betalen met de Waregembon of een kadobon van Drankcenter Schotte.

 5. Staat het volledige assortiment van Drankcenter Schotte op de webshop?
  Neen. Bijna het volledige drankenaanbod (bijna 2000 artikelen) staat op de webshop. In onze winkel vindt u echter nog heel wat meer dan dranken. Spring eens binnen.

 6. Waar kan ik de verkoopsvoorwaarden vinden van Drankcenter Schotte?
  U kunt deze steeds nalezen en goedkeuren bij het afsluiten van iedere bestelling. Klik hier om ze nu te bekijken.

U hebt nog een andere vraag?

Indien u hierboven uw vraag met antwoord niet vindt, stel ze dan gerust hieronder:

Naam:
E-mailadres: